16 Şubat 2010 Salı

GEVŞEK SANDALYE

Devasa boyutlarda olmasada geniş bir ailemiz var. Teyzeler, teyze sayısı kadar enişte ve onlardan hasıl olan acaip kuzenler vs. E tabi daha da gelişecek büyüyecekti ailemiz yerinde sayacak değildi..

Genişletme programı dahilinde bir davet verilsin ve (kısaca GPD - genişletme programı daveti)toplanıp şöyle bir inceleyelim tanıyalım damat adayını gösterelim cümle aleme ne de geniş görüşlüyüz düşüncesiyle bir yaz akşamı daveti.(Bu pazarlama kısmıydı şimdi gerçeği: dışarlarda para harcamayalım poça börekte vardır düşüncesiyle teyze evine sığınılmıştı)

Neyse sofra hazır küçük balkonda akrabalık pekiştiriyoruz sandalyeler dipdibe. Ankara sıcağında gündüzden gevremiş, anası ağlamış plastik sandalyeler..
Herkes yerleşmiş hepimiz kendimizce numaratör-den numaralar dağıtıyor, şekil çiziyoruz enişteye.. Herkesin gözü onda napıyor yiyor mu, yemiyor mu, konuşuyor mu,
yani beğendimi ya bizi, derken: Gözden kayboluyor (nasıl yani?:) Gözlerimiz onu arıyor, tabi masanın altında (hahahaha)

Tahmin edelim neden orada? Sandalyenin bacakları dümdüz olmuş ve sandalyeden kalkmadan ya da sandalye kırılmadan düşebilen( ya da bi tanım bulunsun buna çünkü bu tam bir düşme değil:) bir grup varsa enişte ona dahil oluyor.

E tabi benden başka kimsenin gülmemesi ortamın keyfini kaçırmış beni iyiden iyiye üzmüştü. (enişte? bir süre onu öyle kabul ettik biraz daha oturdu yerde nedense:))

7 yorum:

Echickk ! dedi ki...

ehehe aynı şey benim arkadaşımın başına gelmişti ne güldük ama çok iyi blirim o rezilliği :D ( çay bahçesinde olunca daha büyük boyutlara ulaşabiliyor tabii :D )

Nukima dedi ki...

Dışarda olsaydı benim için de fena olurdu :))

BaykuşHane dedi ki...

ayyy çok komik sabah sabah baya güldüm :)))))
Sevgiler Büş

Nukima dedi ki...

Teşekkürler Büş mutlu ettin beni:))

Hayalbemol dedi ki...

Şoku atlatamamıştır o :)
Bu arada blogun temasını çok beğendim.

Nukima dedi ki...

Teşekkürleeeer. Evet galiba o sebeple öylece kaldı:)))

Hilal Timur dedi ki...

aman aman
üstelik yeni bir tanışmada.. çok geçmiş olsun enişte beye:))

Yorum Gönder