25 Ocak 2010 Pazartesi

AYNALA(MA)

Bi çeşit eğitimdeyiz aslında çok çeşitli bir eğitimdi ve zevk aldığım..
Tarihini hatırlayamıyorum şimdi..
Alt başlıklardan biri AYNALAMA ve bir alıştırma yapıyoruz belleğimize kazınsın iyice de unutamayalım diye.. (Benim kazındı şahsen :)
Nasıl yapıldığını anlatayım:

Karşılıklı 2 kişi tam olarak yüz yüze bakın (ifadesiz) Sonra biriniz hafifçe gülümseyiiiiin veeeee o etkiyle karşınızdaki kişinin de size gülümsediğini göreceksiniz!!

Evet tam olarak böyle olması gerekiyordu ama bende bambaşka bir etki görüldü sadece gülümsememin artması gerekiyordu ancak katılarak ve acaip sesler çıkararak yerlere yattım (Allahtan, (neydi o yaa karşımızdakiyle kurmamız gereken mmmmm?? hıh:)empatik bir ortamdaydıkta diğer gülümseyen normal arkadaşlar aynı anlamsız neye güldüğü gülümsediği belli olmayan ifadeleriyle beni de hoş karşıladılar.
Neyse karşımda duran kişi sadece 2 gündür gördüğüm zaten pek anlayamadığım hangi karakter grubuna soksam bilemediğim hallice farklı bir o kadar değerli bir arkadaşım, söylenilen şeyleri tamamen uyguladık sağ taraftakilerin ilk gülücüğü vermesi gerektiği talimatını aldık yani ben değildim o kişi ama bi terslik vardı yine de ben mi karıştırmıştım yoksa!!! Bende tık yok gülmeyi bırak gayet somurtuk ve gerginim dakikalar sonra aynı anda çalışmalara başladığımız arkadaşlarım baya bi yol almışken ben farkediyorum tabi durumu ve şöyle diyorum:
-"Mert benim mi sana gülümsemem gerekiyodu?"
-"Yooo ben gülümsicem"
-"EEE gülümsesene o zaman" (ki bende patlama ve kasılmalar başlıyo)
-"Gülümsüyorum zaten"
-"Hayır gülümsemiyosun"
-"Gülümsüyorum" (yeni tanıştığınız bi insanla bu tartışmaya girmek ne kadar mantıklıdır bilinmez)

Bu böyle uzar giderdi ben yerlere yatmasaydım. Normalde o gülümsicekti ben de onu aynalayıp durduk yere gülümsicektim böylece "sen bir gülücük sunarsan hayata o kahkahalarla gelir sana" ve benzeri gibi bi şey kanıtlanmış olucaktı. Oldu galiba ya ben baya ileri gittim gülmek konusunda zira :)))) Neyse sakinleşelim ve olayı toparlayalım...

AKLIMA MUKAYET!!

1 yorum:

Banu Bingöl Akın dedi ki...

bu uygulamayı yaptırırım ve hep anlattığın olursa diye korkarım.ıyyyyy:))))

Yorum Gönder