5 Ocak 2011 Çarşamba

EVRİM

Aslında en başından size uzaylı evrimini anlatmak sanki daha mantıklı olacaktı ama neyse canıım. Şimdi biz bunu inceleyelim sonra ben size olayı en baştan alıcam.

O gün Hande, namı diğer "Uzaylı" neden o kadar hüzünlüydü? Kimse bilmiyordu...
Durun tahminlerde bulunalım:

1.Yönetmen "hadi git ordaki duvarın üzerine otur bacaklarını göster Hande" demiş, o da sevinçle koşmuş, duvarın üstüne zıplamış; ama ne yazık ki alttaki halen eritememiş olduğu, doktorları da almaları için ikna edememiş bulunduğu, kemik doku sebebiyetiyle duvar çökmüş ve çökerttiği duvarın üzerine uzanarak üzüntüyle kendini çöp olarak adlandırarak şarkıya başlamıştı...
2.Deniz kenarında Hande'nin yaptığı bu yarı çıplak eylem ona çok kapalı gelmişti..
3.Kel kafasındaki peruğun uçup gitmesinden çok korkmuştu..
4.Bi yerlerinin pırtıp gözükmesinden korkmuştu.. (çok çok çok düşük bir olasılık)
5. Şarkı sözleri anlaşılırsa diye tedirgindi..
6."Hazır şurda deniz var bi kere mayomun altına kilotlu çorap giyip denizde poz vereyim gariban izleyiciye de korksunlar" dedi. Yönetmen azarladı..

Not:Video deyip geçmeyin.Sakın gözlerinin içine bakmayııııın...

6 yorum:

FFatiHH dedi ki...

Çok garip.Kendileri de saçmalıklarInın farkındadır bence.Kliplerde şarkı söyleyen bu mankentolar ne kadar zaman sonra bu alışkanlıklarını sona erdirecek.Yani klibin başında normal insan gibi başlayıp sonra saçmalıklar silsilesi eşliğinde kadın olduklarını ve bunun şarkıdan da önemli bir sanat olduğunu anlatmaya çalışmaları ve sonunda da başladığı gibi bitirip bakın ben normalim yine ama ortalarda gördüğünüz gibi manyak bi kadınım on numarayım demelerine ne zaman bir son verecekler..Biz mi bu kaliteyi hakediyoruz ancak yoksa onların mı kalitesi bu tam bilmiyorum.Tvlerde insanları salak yerine koyan her davranış için dava açasım var. :)

Nukima dedi ki...

Kısaca Fd: birlikte dava açalım kaybedelim dava masraflarını da birlikte karşılayıp ağlayalım :)))

İKİ MELEK dedi ki...

bu kadın (cağız)için tespitim şudur eveliden beri..bütün klipler şöyle:(gözden geçirin) bir yığın çıplak insan bu kadın(cağız)ı köşeye sıkıştırmışlar orasını burasını elleyip dururlar bu da olsun ben yinede şarkımı söylerim modunda durmadan devam eder şarkısına..10 klibi varsa 7 si böyledir heralde ya da bana denk gelenler böyle..aynalı bir oda hatun köşede yabancı tipler eller kollar bacaklar bunun üstünde ...anlayan beri gelsin.

tea house dedi ki...

ahahaha =)

sanırım gözlerinin içine baktım.

Nukima dedi ki...

yaaa inanmıyoruuuuum uyarmıştım amaaa nolucak şimdiii:))

Nukima dedi ki...

şirin butik anlıyorum ki peşpeşe handenin geçmişini incelemişsin ben de seri yapıcaktım çok güzel olucaktı..Sen burda özet geçmişsin bize valla ne de güzel olmuş ağzına sağlık, direk olaylar gözümün önüne geldi yine :)))

Yorum Gönder