23 Ağustos 2010 Pazartesi

LÜTFEN YAPMA-9

Veeeee http://birdamlacikyagmur.blogspot.com/ blog sahibi Sevgili Damla'nın yolladığı LÜTFEN YAPMA! 'lar... (Teşekkürler)
Bol bol okuyup eğlenin ve bu güzel bloğu ziyaret etmeyi unutmayın:))


*Nerede olduğuna bakmaksızın göğsündeki kılları çekip tek mi çift mi olduğunu merak eder bir edayla çektiği kılları inceleyen amca LÜTFEN büyü artık!

*Sahilde denizden ayrılırken ayaklarını terliğinde hiç kum kalmamacasına temizlemek için bir sağ ayağını gelen dalgayla yıkayan sonra sol ayağını yıkarken diğerinin tekrar kum ve taş dolduğunu fark edip bunu bıkmadan usanmadan tekrarlayan amca LÜTFEN asla başaramayacağını anla artık!

*Kendisine yapılan güzel bir övgü ya da hareketi masadaki arkadaşına anlatırken diğer masalara da duyurmak itercesine sesini max. volume açan teyze LÜTFEN diğer masadakilerin bu konuyla hiç ilgilenmediğini anla artık!

*Park etmek için bin kez ileri geri yapan trafiği kilitleyen teyze LÜTFEN yeteneksiz olduğunu kabul et ve toplu taşıma kullan artık!

*Solaryum kampanyalarında bedava diye solaryum cihazında yatıya kalan abla/abi sonuçtaki görünüşünün hiç de bakılası olmadığını LÜTFEN keşfet artık!

2 yorum:

Nedret dedi ki...

Sevgili ''Aklıma Mukayyet, Nukima'', bloguma hoş geldin.
Yukarıdakilerden bâzılarını yapıyorum ben:)))
Söylemeyeyim şimdi blog âleminin ortasında da, rezil olmayayım:)))
Sevgiler.

Nukima dedi ki...

:)) riskli bir durum tabii açık vermemek gerek...

Yorum Gönder